Vragen? Bel met onze Fotokader-experts: +31 85 7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Feedback Company
 • Anoniem: "Ik ben tevreden over de snelle service. Ook het kader voldoet aan de verwachtingen. Bedankt"

  9/10

 • Anoniem: "Ik ben tevreden over de snelle service. Ook het kader voldoet aan de verwachtingen. Bedankt"

  9/10

 • Van de plas : "Heel goed . Snelle verwerking ."

  8/10

Producten van Walther

1 2 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Passe-partout zwart - buitenmaat 13x18cm - fotomaat 9x13cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 13x18cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
2,99 €
Passe-partout zwart - buitenmaat 15x20cm - fotomaat 10x15cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 15x20cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
3,30 €
Passe-partout zwart - buitenmaat 20x30cm - fotomaat 10x15cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 20x30cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
5,25 €
Passe-partout zwart - buitenmaat 30x40cm - fotomaat 20x30cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 30x40cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
8,75 €
Passe-partout zwart - buitenmaat 30x45cm - fotomaat 20x30cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 30x45cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
9,25 €
Passe-partout zwart - buitenmaat 40x60cm - fotomaat 30x45cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 40x60cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
15,50 €
 • Voor 15:00u besteld
  vandaag verzonden*
 • Gratis verzending
  vanaf € 40,-
 • 30 dagen
  bedenktijd
Passe-partout zwart - buitenmaat 20x20cm - fotomaat 13x13cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 20x20cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
4,30 €
Passe-partout zwart - buitenmaat 30x30cm - fotomaat 18x18cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 30x30cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
8,50 €
Passe-partout zwart - buitenmaat 40x40cm - fotomaat 30x30cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 40x40cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
11,99 €
Verzilverde fotokader Lola - breed profiel
Verzilverde fotokader Lola - breed profiel
Deze verzilverde fotokader heeft een breder profiel dan een standaard verzilverde fotolijst. Hierdoor heeft de fotokader wat meer body. De fotokader is beschikbaar in drie maten en is voorzien van helder glas. De fotokader is bedoeld om...
vanaf 13,99 €
Fotolijst barok zilver
Fotokader barok zilver
Trendy fotokader in barokstijl. Deze kader is in verschillende maten beschikbaar waaronder 10x15cm, 13x18cm en 15x20cm. Deze barokke fotokader is van hoogwaardig kunststof en is voorzien van helder glas. De fotokader wordt neergezet door...
vanaf 17,50 €
fotolijstje verzilverd
Verzilverde fotokader Chloe - rond profiel
Deze mooie verzilverde fotokader heeft een slank profiel waardoor het fotolijstje een elegante uitstraling heeft. De fotokadertjes zijn bedoeld om neergezet te worden met de staander. Dit kan zowel horizontaal als verticaal. Ook...
vanaf 5,95 €
Fotolijst Grande Ville - negen 10x15cm
Fotokader Grande Ville - negen 10x15cm
Leuke multi fotokader met ruimte voor negen 10x15cm foto's. Deze kader heeft een grijsbruine kleur en de foto's zijn individueel te wisselen. De buitenmaat van de fotolijst is 52x54cm.
79,99 €
Fotolijst Grande Ville - negen 13x18cm
Fotokader Grande Ville - negen 13x18cm
Leuke multi fotokader met ruimte voor negen 13x18cm foto's. Deze kader heeft een grijsbruine kleur en de foto's zijn individueel te wisselen. De buitenmaat van de fotolijst is 59x60cm.
89,99 €
Multi fotolijst basic zilver
Multi fotokader basic - zilver
Basic multi fotokader voorzien van passe-partout en heeft en zilveren kleur. In dit passe-partout passen vijf 10x15cm foto's. Het slanke profiel van de fotolijst maakt dit een mooie neutrale fotolijst. Deze multi fotokader is voorzien...
23,99 €
Multi fotolijst basic staal
Multi fotokader basic - staal kleur
Basic multi fotokader voorzien van passe-partout en heeft een staal kleur. In dit passe-partout passen vijf 10x15cm foto's. Het slanke profiel van de fotokader maakt dit een mooie neutrale fotokader. Deze multi fotokader is voorzien van...
23,99 €
Multi fotolijst basic zwart
Multi fotokader basic - zwart
Basic multi fotokader voorzien van passe-partout en heeft een zwarte kleur. In dit passe-partout passen vijf 10x15cm foto's. Het slanke profiel van de fotokader maakt dit een mooie neutrale fotolijst. Deze multi fotokader is voorzien van...
23,99 €
Deco fotolijst Jette 10x15cm
Fotokader Jette 10x15cm - spiegeleffect
Fotokader Jette is een bijzondere fotolijst door het gebruik van spiegels op het profiel. Hierdoor wordt het een echte eye-catcher en krijgt de lijst zeer veel body. In deze fotokader past een foto van 10x15cm. De buitenmaat van de...
19,50 €
Deco fotolijst Jette 10x15cm
Fotokader Jette 13x18cm - spiegeleffect
Fotokader Jette is een bijzondere fotokader door het gebruik van spiegels op het profiel. Hierdoor wordt het een echte eye-catcher en krijgt de lijst zeer veel body. In deze fotokader past een foto van 13x18cm. De buitenmaat van de...
21,95 €
Fotolijst barok wit
Fotokader barok wit
Mooie fotokader in barokstijl. Deze kader is voorzien van helder glas en is beschikbaar in verschillende maten. De witte kleur zorgt ervoor dat de kader echt een eye-catcher is. De fotokader wordt neergezet door middel van de staander....
vanaf 17,50 €
fotolijst verzilverd recht
Verzilverde fotokader Inès - recht profiel
Zeer stijlvolle verzilverde fotokader die beschikbaar is in verschillende maten. Deze verzilverde fotokader is voorzien van helder glas en is zowel beschikbaar als enkele fotokader en als twee- en drieluik. De fotokader is bedoeld om...
vanaf 9,99 €
1 2 van 2

Vragen? Neem gerust contact met ons op +31 85 7731950