Vragen? Bel met onze Fotokader-experts: +31 85 7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Producten van Walther

1 2 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Passe-partout zwart - buitenmaat 13x18cm - fotomaat 9x13cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 13x18cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
€ 2,99
Passe-partout zwart - buitenmaat 15x20cm - fotomaat 10x15cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 15x20cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
€ 3,30
Passe-partout zwart - buitenmaat 20x30cm - fotomaat 10x15cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 20x30cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
€ 5,25
Passe-partout zwart - buitenmaat 30x40cm - fotomaat 20x30cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 30x40cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
€ 8,75
Passe-partout zwart - buitenmaat 30x45cm - fotomaat 20x30cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 30x45cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
€ 9,25
Passe-partout zwart - buitenmaat 40x60cm - fotomaat 30x45cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 40x60cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
€ 15,50
  • Voor 15:00u besteld
    vandaag verzonden*
  • Gratis verzending
    vanaf € 40,-
  • 30 dagen
    bedenktijd
Passe-partout zwart - buitenmaat 20x20cm - fotomaat 13x13cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 20x20cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
€ 4,30
Passe-partout zwart - buitenmaat 30x30cm - fotomaat 18x18cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 30x30cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
€ 8,50
Passe-partout zwart - buitenmaat 40x40cm - fotomaat 30x30cm
Passe-partout zwart - buitenmaat 40x40cm -...
Laat je foto's nog beter tot hun recht komen door het gebruik van een passe-partout. Bestel je fotolijst in de buitenmaat van het passe-partout, de binnenmaat van het passe-partout is het formaat van de foto die erin past. Buitenmaat:...
€ 11,99
Verzilverde fotokader Lola - breed profiel
Verzilverde fotokader Lola - breed profiel
Deze verzilverde fotokader heeft een breder profiel dan een standaard verzilverde fotolijst. Hierdoor heeft de fotokader wat meer body. De fotokader is beschikbaar in drie maten en is voorzien van helder glas. De fotokader is bedoeld om...
vanaf € 13,99
Fotolijst barok zilver
Fotokader barok zilver
Trendy fotokader in barokstijl. Deze kader is in verschillende maten beschikbaar waaronder 10x15cm, 13x18cm en 15x20cm. Deze barokke fotokader is van hoogwaardig kunststof en is voorzien van helder glas. De fotokader wordt neergezet door...
vanaf € 17,50
fotolijstje verzilverd
Verzilverde fotokader Chloe - rond profiel
Deze mooie verzilverde fotokader heeft een slank profiel waardoor het fotolijstje een elegante uitstraling heeft. De fotokadertjes zijn bedoeld om neergezet te worden met de staander. Dit kan zowel horizontaal als verticaal. Ook...
vanaf € 5,95
fotolijst verzilverd recht
Verzilverde fotokader Inès - recht profiel
Zeer stijlvolle verzilverde fotokader die beschikbaar is in verschillende maten. Deze verzilverde fotokader is voorzien van helder glas en is zowel beschikbaar als enkele fotokader en als twee- en drieluik. De fotokader is bedoeld om...
vanaf € 25,99
Drieluik fotolijst wit 10x15 13x18
Peppers drieluik fotokader poolwit
Deze strakke houten fotokader biedt plaats aan drie foto's door middel van een gebroken wit passe-partout. De fotokader is voorzien van helder glas en kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Dit drieluik heeft een...
vanaf € 23,99
Drieluik fotolijst bruin 10x15 13x18
Peppers drieluik fotokader bruin
Deze strakke houten fotokader biedt plaats aan drie foto's door middel van een gebroken wit passe-partout. De fotokader is voorzien van helder glas en kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Dit drieluik heeft een warme...
vanaf € 23,99
Drieluik fotolijst zwart 10x15 13x18
Peppers drieluik fotokader zwart
Deze strakke houten fotokader biedt plaats aan drie foto's door middel van een gebroken wit passe-partout. De fotokader is voorzien van helder glas en kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Dit drieluik heeft een effen...
vanaf € 23,99
Multi fotolijst basic  zilver
Multi fotokader basic - zilver
Basic multi fotokader voorzien van passe-partout en heeft en zilveren kleur. In dit passe-partout passen vijf 10x15cm foto's. Het slanke profiel van de fotolijst maakt dit een mooie neutrale fotolijst. Deze multi fotokader is voorzien...
€ 23,99
Multi fotolijst basic staal
Multi fotokader basic - staal kleur
Basic multi fotokader voorzien van passe-partout en heeft een staal kleur. In dit passe-partout passen vijf 10x15cm foto's. Het slanke profiel van de fotokader maakt dit een mooie neutrale fotokader. Deze multi fotokader is voorzien van...
€ 23,99
Multi fotolijst basic zwart
Multi fotokader basic - zwart
Basic multi fotokader voorzien van passe-partout en heeft een zwarte kleur. In dit passe-partout passen vijf 10x15cm foto's. Het slanke profiel van de fotokader maakt dit een mooie neutrale fotolijst. Deze multi fotokader is voorzien van...
€ 23,99
Fotolijst barok wit
Fotokader barok wit
Mooie fotokader in barokstijl. Deze kader is voorzien van helder glas en is beschikbaar in verschillende maten. De witte kleur zorgt ervoor dat de kader echt een eye-catcher is. De fotokader wordt neergezet door middel van de staander....
vanaf € 17,50
1 2 van 2

Vragen? Neem gerust contact met ons op +31 85 7731950