Vragen? Bel met onze Fotokader-experts: +31 85 7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Producten van SecaDesign

3 4 5 van 5
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Fotomuur zeven fotolijsten set bruin
Fotomuur - SecaDesign Gallery 7 fotokaders -...
Deze fotomuur is perfect wanneer je een set zoekt om helemaal compleet mee te zijn. De bruine fotokaders zijn van hout en voorzien van helder glas. Het profiel heeft een nerfstructuur. Deze fotokader fotomuur is zeer compleet, alle...
€ 77,50
fotomuur wit 7 fotolijsten
Fotomuur - SecaDesign Gallery 7 fotokaders - wit
Deze fotomuur is perfect wanneer je een set zoekt om helemaal compleet mee te zijn. De witte fotokaders zijn van hout en voorzien van helder glas. Deze fotokader fotomuur is zeer compleet, alle kaders worden geleverd inclusief...
€ 77,50
Fotolijst echo foto
Fotokader voor echo foto - SecaDesign - profiel...
Houten kadertje gemaakt voor een echofoto. Onder de echofoto is ruimte voor een leuke tekst. Er worden 5 standaard teksten meegeleverd of je maakt natuurlijk je eigen tekst! De meegeleverde teksten bij dit fotokadertje om een echofoto in...
€ 8,99
Fotolijst Anima - drieluik 13x13 cm - essenhout
Fotokader Anima - drieluik 13x13 cm - essenhout...
Dit mooie drieluik is voorzien van een passe-partout met plaats voor drie 13x13cm foto's. Het profiel is een gemaakt van vurenhout met daarover een kleur/textuur. Het profiel is 20x20mm. Fotokader Anima is ook als losse fotokader...
€ 22,99
fotolijst massief eiken
Fotokader massief Eiken
Hoogwaardige kwaliteit, daar staat massief eiken om bekend. Die kwaliteit zie je terug in deze massief eikenhouten fotokader. Het 28mm brede profiel geeft de lijst echt "body", de combinatie hiervan met de uitstraling van massief eiken...
vanaf € 17,99
Fotowand 9 fotolijsten Piazza zwart
Fotomuur - 9 fotokaders - SecaDesign Piazza...
Strakke fotomuur van houten fotokaders met een profiel van 20x20mm. Door dit vierkante profiel krijgt deze kaders set een strakke uitstraling. Deze set wordt geleverd met een boorgaten template. Dit is een vel dat je op de muur plaatst....
€ 99,00
  • Voor 15:00u besteld
    vandaag verzonden*
  • Gratis verzending
    vanaf € 40,-
  • 30 dagen
    bedenktijd
Fotowand Piazza wit 9 fotolijsten
Fotomuur - 9 fotokaders - SecaDesign Piazza...
Strakke fotomuur van houten fotokaders met een profiel van 20x20mm. Door dit vierkante profiel krijgt deze kaders set een strakke uitstraling. Deze set wordt geleverd met een boorgaten template. Dit is een vel dat je op de muur plaatst....
€ 99,00
Fotowand Piazza bruin 9 fotolijsten
Fotomuur - 9 fotokaders - SecaDesign Piazza...
Strakke fotomuur van houten fotokaders met een profiel van 20x20mm. Door dit vierkante profiel krijgt deze kaders set een strakke uitstraling. Deze set wordt geleverd met een boorgaten template. Dit is een vel dat je op de muur plaatst....
€ 99,00
fotowand 12 fotolijsten Piazza zwart
Fotomuur - 12 fotokaders - SecaDesign Piazza...
Strakke fotomuur van houten fotokaders met een profiel van 20x20mm. Door dit vierkante profiel krijgt deze fotokaders set een strakke uitstraling. Deze set wordt geleverd met een boorgaten template. Dit is een vel dat je op de muur...
€ 144,99
fotowand 12 fotolijsten Piazza wit
Fotomuur - 12 fotokaders - SecaDesign Piazza...
Strakke fotomuur van houten fotokaders met een profiel van 20x20mm. Door dit vierkante profiel krijgt deze fotokaders set een strakke uitstraling. Deze set wordt geleverd met een boorgaten template. Dit is een vel dat je op de muur...
€ 144,99
fotowand 12 fotolijsten Piazza bruin
Fotomuur - 12 fotokaders - SecaDesign Piazza...
Strakke fotomuur van houten fotokaders met een profiel van 20x20mm. Door dit vierkante profiel krijgt deze fotokaders set een strakke uitstraling. Deze set wordt geleverd met een boorgaten template. Dit is een vel dat je op de muur...
€ 144,99
fotowand 16 fotolijsten piazza zwart
Fotomuur - 16 fotokaders - SecaDesign Piazza...
Strakke fotomuur van houten fotokaders met een profiel van 20x20mm. Door dit vierkante profiel krijgt deze fotokaders set een strakke uitstraling. Deze set wordt geleverd met een boorgaten template. Dit is een vel dat je op de muur...
€ 164,99
fotowand 16 fotolijsten piazza wit
Fotomuur - 16 fotokaders - SecaDesign Piazza...
Strakke fotomuur van houten fotokaders met een profiel van 20x20mm. Door dit vierkante profiel krijgt deze fotokaders set een strakke uitstraling. Deze set wordt geleverd met een boorgaten template. Dit is een vel dat je op de muur...
€ 164,99
fotowand 16 fotolijsten piazza bruin
Fotomuur - 16 fotokaders - SecaDesign Piazza...
Strakke fotomuur van houten fotokaders met een profiel van 20x20mm. Door dit vierkante profiel krijgt deze fotokaders set een strakke uitstraling. Deze set wordt geleverd met een boorgaten template. Dit is een vel dat je op de muur...
€ 164,99
aluminium fotolijst staal
Aluminium fotokader - Lumi - staal
Een fotolijst met een brede toepassing dat is deze aluminium fotokader Lumi. Het slanke profiel is 9mm breed, wat dit een subtiele fotokader maakt. De kwaliteit is zeer goed door het gebruik van hoogwaardig aluminium in combinatie met...
vanaf € 7,99
Fotolijst 50x70 zwart
Fotokader 50x70 cm zwart - POS5070B
Deze fotokader 50x70 cm is voorzien van plexiglas. Door het plexiglas ontstaat er een lichtgewicht oplossing waardoor u geen zwaar beslag nodig hebt om deze posterlijst op te hangen. Dit maakt de kader erg geschikt voor gebruik in...
€ 21,99
Fotolijst voor echofoto
Fotokader voor echo foto - SecaDesign
Houten kadertje gemaakt voor een echofoto. Onder de echofoto is ruimte voor een leuke tekst. Er worden 5 standaard teksten meegeleverd of je maakt natuurlijk je eigen tekst! De meegeleverde teksten bij dit fotokadertje om een echofoto in...
€ 7,99
Drieluik fotolijst bruin
Drieluik fotokader - Forest bruin - 10x15cm
Drieluik fotokader met passe-partout voor drie 10x15cm foto's. Voorzien van passe-partout in de kleur gebroken wit. Productkenmerken: Helder glas Kunststof profiel met houtlook Horizontaal en verticaal op te hangen Buitenmaat 25x45cm...
€ 18,99
vijfluik fotolijst bruin
Vijfluik fotokader - Forest bruin - 10x15cm
Vijfluik fotokader met passe-partout voor vijf 10x15cm foto's. Voorzien van passe-partout in de kleur gebroken wit. Productkenmerken: Helder glas Kunststof profiel met houtlook Horizontaal en verticaal op te hangen Buitenmaat 25x65cm...
€ 24,99
Fotolijsten set Secadesign forest bruin
Fotomuur - 14 fotokaders - SecaDesign Forest...
Mooie fotomuur bestaande uit 14 fotokaders. Het profiel van deze kader is 3,1cm breed, een mooie breedte die de kaders echt body geeft. Deze bruine houtlook kaders hebben een nerfstructuur. Elke fotokader is voorzien van een...
€ 116,99
Fotomuur zeven fotolijsten set zwart
Fotomuur - SecaDesign Gallery 7 fotokaders -...
Deze fotomuur is perfect wanneer je een set zoekt om helemaal compleet mee te zijn. De strakke zwarte fotokaders zijn van hout en voorzien van helder glas. Deze fotokader fotomuur is zeer compleet, alle kaders worden geleverd inclusief...
€ 77,50
Fotolijst Anima - drieluik 13x13 cm - lichtgrijs
Fotokader Anima - drieluik 13x13 cm - lichtgrijs
Dit mooie drieluik is voorzien van een passe-partout met plaats voor drie 13x13cm foto's. Het profiel is een gemaakt van vurenhout met daarover een kleur/textuur. Het profiel is 20x20mm. Fotokader Anima is ook als losse fotokader...
€ 22,99
Fotolijst Anima - drieluik 13x13 cm - zwart
Fotokader Anima - drieluik 13x13 cm - zwart
Dit mooie drieluik is voorzien van een passe-partout met plaats voor drie 13x13cm foto's. Het profiel is een gemaakt van vurenhout met daarover een kleur/textuur. Het profiel is 20x20mm. Fotokader Anima is ook als losse fotokader...
€ 22,99
Fotolijst Anima - drieluik 13x13 cm - wit
Fotokader Anima - drieluik 13x13 cm - wit
Dit mooie drieluik is voorzien van een passe-partout met plaats voor drie 13x13cm foto's. Het profiel is een gemaakt van vurenhout met daarover een kleur/textuur. Het profiel is 20x20mm. Fotokader Anima is ook als losse fotokader...
€ 22,99
3 4 5 van 5

Vragen? Neem gerust contact met ons op +31 85 7731950