Vragen? Bel met onze Fotokader-experts: +31 85 7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Producten van SecaDesign

2 3 4 5 van 5
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Houten fotolijst nervi
Houten fotokader Nervi grijs
Fotokader Nervi is houten fotokader met een profiel dat 20mm breed en 13mm hoog is. Hiermee is het een gemiddeld breed profiel. De nerfstructuur op dit profiel zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Productkenmerken Deze kader kan zowel...
vanaf € 5,99
fotolijst curvy donkerbruin
Fotokader Curvy houtoptiek donkerbruin
Niet te breed, niet te smal en met de perfecte ronding, dat is fotokader Curvy. Fotokader Curvy is een kunststof fotokader met houtoptiek. Deze kader is gemaakt van een profiel dat 20mm breed en 14mm hoog is. De bovenzijde van het...
vanaf € 4,75
fotolijst curvy bruin kunststof
Fotokader Curvy houtoptiek bruin
Niet te breed, niet te smal en met de perfecte ronding, dat is fotokader Curvy. Fotokader Curvy is een kunststof fotokader met houtoptiek. Deze kader is gemaakt van een profiel dat 20mm breed en 14mm hoog is. De bovenzijde van het...
vanaf € 4,75
fotolijst curvy wit
Fotokader Curvy houtoptiek wit
Niet te breed, niet te smal en met de perfecte ronding, dat is fotokader Curvy. Fotokader Curvy is een kunststof fotokader met houtoptiek. Deze kader is gemaakt van een profiel dat 20mm breed en 14mm hoog is. De bovenzijde van het...
vanaf € 4,75
fotolijst cubic zilver antiek
Fotokader Cubic zilver antiek
Fotokader Cubic is een allemansvriend, de lijst heeft een samenstelling van kenmerken die ervoor zorgen dat deze in voor veel toepassingen geschikt is. De kleur zilvere tint heeft een vleugje champagnekleur en een "antiek" effect. Een...
vanaf € 11,99 € 14,99
Fotolijst bruin kunststof
Fotokader Versailles bruin
Fotokaders met karakter, dat is type Versailles. Deze fotokaders zijn voorzien van karakteristieke kleurtexturen waardoor de fotokader een bijzonder karakter krijgt. De bruine kleur is een neutrale bruintint met houtnerfoptiek....
vanaf € 4,68 € 5,50
  • Voor 15:00u besteld
    vandaag verzonden*
  • Gratis verzending
    vanaf € 40,-
  • 30 dagen
    bedenktijd
fotolijst lichtgrijs
Fotokader Versailles lichtgrijs
Fotokaders met karakter, dat is type Versailles. Deze fotokaders zijn voorzien van karakteristieke kleurtexturen waardoor de fotokader een bijzonder karakter krijgt. De lichtgrijze kleur is een neigt naar wit met een vleugje grijs en is...
vanaf € 4,24 € 4,99
fotolijst zilver kunststof
Fotokader Versailles zilver antiek
Fotokaders met karakter, dat is type Versailles. Deze fotokaders zijn voorzien van karakteristieke kleurtexturen waardoor de fotokader een bijzonder karakter krijgt. De zilveren kleur is voorzien van een "antiek" effect. Bekijk ook de...
vanaf € 3,39 € 3,99
Fotolijst met bloemen patroon
Fotokader Fleur wit / goud
Fotokader Fleur is een kunststof fotokader met een gedetaileerd profiel. Het profiel is 21mm breed, 13mm hoog en voorzien van een bies met bloemenpatroon in contrasterend goude tint. De witte kleur is voorzien van een roodbruine...
vanaf € 11,19 € 13,99
fotolijst blauwgrijs bloemenpatroon
Fotokader Fleur blauwgrijs / zilver
Fotokader Fleur is een kunststof fotokader met een gedetaileerd profiel. Het profiel is 21mm breed, 13mm hoog en voorzien van een bies met bloemenpatroon in contrasterend zilverkleurige tint. De blauwgrijze kleur is voorzien van een...
vanaf € 4,79 € 5,99
kunststof fotolijst groen
Kunststof fotokader - Iris groen
Dé fotokader met de beste prijs, dat is deze kunststof fotokader Iris. De fotokaders zijn zowel horizontaal als verticaal op te hangen en zijn in iedere maat voorzien van een staander. Het profiel met lichte bolling is 15mm breed en 15mm...
vanaf € 3,75
kunststof fotolijst geel
Kunststof fotokader - Iris geel
Dé fotokader met de beste prijs, dat is deze kunststof fotokader Iris. De fotokaders zijn zowel horizontaal als verticaal op te hangen en zijn in iedere maat voorzien van een staander. Het profiel met lichte bolling is 15mm breed en 15mm...
vanaf € 3,75
kunststof fotolijst oranje
Kunststof fotokader - Iris oranje
Dé fotokader met de beste prijs, dat is deze kunststof fotokader Iris. De fotokaders zijn zowel horizontaal als verticaal op te hangen en zijn in iedere maat voorzien van een staander. Het profiel met lichte bolling is 15mm breed en 15mm...
vanaf € 3,75
kunststof fotolijst roze
Kunststof fotokader - Iris roze
Dé fotokader met de beste prijs, dat is deze kunststof fotokader Iris. De fotokaders zowel horizontaal als verticaal op te hangen en zijn in iedere maat voorzien van een staander. Het profiel met lichte bolling is 15mm breed en 15mm...
vanaf € 3,75
kunststof fotolijst lila
Kunststof fotokader - Iris lila
Dé fotokader met de beste prijs, dat is deze kunststof fotolijst Iris. De fotokaders zijn zowel horizontaal als verticaal op te hangen en zijn in iedere maat voorzien van een staander. Het profiel met lichte bolling is 15mm breed en 15mm...
vanaf € 3,75
kunststof fotolijst paars
Kunststof fotokader - Iris paars
Dé fotokader met de beste prijs, dat is deze kunststof fotokader Iris. De fotokaders zijn zowel horizontaal als verticaal op te hangen en zijn in iedere maat voorzien van een staander. Het profiel met lichte bolling is 15mm breed en 15mm...
vanaf € 3,75
kunststof fotolijst blauw
Kunststof fotokader - Iris blauw
Dé fotokader met de beste prijs, dat is deze kunststof fotokader Iris. De fotokaders zijn zowel horizontaal als verticaal op te hangen en zijn in iedere maat voorzien van een staander. Het profiel met lichte bolling is 15mm breed en 15mm...
vanaf € 4,50
kunststof fotolijst lichtblauw
Kunststof fotokader - Iris lichtblauw
Dé fotokader met de beste prijs, dat is deze kunststof fotokader Iris. De fotokaders zijn zowel horizontaal als verticaal op te hangen en zijn in iedere maat voorzien van een staander. Het profiel met lichte bolling is 15mm breed en 15mm...
vanaf € 4,50
Drieluik fotolijst forest lichtbruin 10x15 cm
Drieluik fotokader - Forest lichtbruin - 10x15cm
Drieluik fotokader met passe-partout voor drie 10x15cm foto's. Voorzien van passe-partout in de kleur gebroken wit. Productkenmerken: Helder glas Kunststof profiel met houtlook Horizontaal en verticaal op te hangen Buitenmaat 25x45cm...
€ 18,99
Drieluik fotolijst grijs
Drieluik fotokader - Forest grijs - 10x15cm
Drieluik met passe-partout voor drie 10x15cm foto's. Voorzien van passe-partout in de kleur gebroken wit. Productkenmerken: Helder glas Kunststof profiel met houtlook Horizontaal en verticaal op te hangen Buitenmaat 25x45cm...
€ 18,99
vijfluik fotolijst licht bruin
Vijfluik fotokader - Forest lichbruin - 10x15cm
Vijfluik fotokader met passe-partout voor vijf 10x15cm foto's. Voorzien van passe-partout in de kleur gebroken wit. Productkenmerken: Helder glas Kunststof profiel met houtlook Horizontaal en verticaal op te hangen Buitenmaat 25x65cm...
€ 24,99
vijfluik fotolijst grijs
Vijfluik fotokader - Forest grijs - 10x15cm
Vijfluik fotokader met passe-partout voor vijf 10x15cm foto's. Voorzien van passe-partout in de kleur gebroken wit. Productkenmerken: Helder glas Kunststof profiel met houtlook Horizontaal en verticaal op te hangen Buitenmaat 25x65cm...
€ 24,99
Fotolijsten set Secadesign forest lichtbruin
Fotomuur - 14 fotokaders - SecaDesign Forest...
Mooie fotomuur bestaande uit 14 fotokaders. Het profiel van deze kader is 3,1cm breed, een mooie breedte die de kaders echt body geeft. Deze lichtbruine houtlook kaders hebben een nerfstructuur. Elke fotokader is voorzien van een...
€ 116,99
Fotolijsten set Secadesign forest grijs
Fotomuur - 14 fotokaders - SecaDesign Forest...
Mooie fotomuur bestaande uit 14 fotokaders. Het profiel van deze kader is 3,1cm breed, een mooie breedte die de kaders echt body geeft. Deze grijze houtlook kaders hebben een nerfstructuur. Elke fotokader is voorzien van een...
€ 116,99
2 3 4 5 van 5

Vragen? Neem gerust contact met ons op +31 85 7731950