Vragen? Bel met onze Fotokader-experts: +31 85 7731950 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Producten van SecaDesign

1 2 3 4 5 van 5
Geen resultaten gevonden voor de filter!
houten fotolijst donkerbruin gefineerd
Houten fotokader Fino donkerbruin
Fotokader Fino is een van de toppers uit de SecaDesign collectie. Het is profiel is gemaakt van een houten kern met daarover een laagje houtfineer. Dit geeft de kader een hoogwaardige, stijvolle uitstraling. Het profiel is 28mm breed en...
vanaf € 10,99
fotolijst houtfineer grijs eiken
Houten fotokader Fino grijs eiken
Fotokader Fino is een van de toppers uit de SecaDesign collectie. Het is profiel is gemaakt van een houten kern met daarover een laagje houtfineer in grijs eikenkleur. Dit geeft de kader een hoogwaardige, stijvolle uitstraling. Het...
vanaf € 10,99
fotolijst materia zwart bruin
Fotokader Materia zwart / bruin
Fotokader Materia is een kunststof fotokader in stijlvolle warme kleuren met een profiel dat 14mm breed en 15mm hoog is. Het profiel heeft een lichte bolling. Productkenmerken Deze fotokader kan zowel verticaal als horizontaal worden...
vanaf € 3,75
fotolijst materia goud
Fotokader Materia goud
Fotokader Materia is een kunststof fotokader in stijlvolle warme kleuren met een profiel dat 14mm breed en 15mm hoog is. Het profiel heeft een lichte bolling. Productkenmerken Deze fotokader kan zowel verticaal als horizontaal worden...
vanaf € 3,75
fotolijst materia zilver
Fotokader Materia zilver / champagne
Fotokader Materia is een kunststof fotokader in stijlvolle warme kleuren met een profiel dat 14mm breed en 15mm hoog is. Het profiel heeft een lichte bolling. Productkenmerken Deze fotokader kan zowel verticaal als horizontaal worden...
vanaf € 3,75
Fotolijst RVS staal kleur
Fotokader Materia RVS / Staal kleur
Fotokader Materia is een kunststof fotokader in stijlvolle warme kleuren met een profiel dat 14mm breed en 15mm hoog is. Het profiel heeft een lichte bolling. Productkenmerken Deze fotokader kan zowel verticaal als horizontaal worden...
vanaf € 3,75
  • Voor 15:00u besteld
    vandaag verzonden*
  • Gratis verzending
    vanaf € 40,-
  • 30 dagen
    bedenktijd
kunststof fotolijst lichtbruin
Fotokader Forest - houtlook lichtbruin
Kunststof fotokader Forest is een lichtbruine fotokader met houtoptiek. De kader is gemaakt van een kunststof staafprofiel met structuur. Hierdoor is de kader niet te onderscheiden van echt hout maar is wel voordeliger. Het profiel is...
vanaf € 6,99
kunststof fotolijst grijs
Fotokader Forest - houtlook grijs
Kunststof fotokader Forest is een grijze fotolijst met houtoptiek. De fotokader is gemaakt van een kunststof staafprofiel met structuur. Hierdoor is de fotokader niet te onderscheiden van echt hout maar is wel voordeliger. Het profiel is...
vanaf € 6,99
kunststof fotolijst bruin
Fotokader Forest - houtlook bruin
Kunststof fotokader Forest is een bruine fotolijst met houtoptiek. De fotokader is gemaakt van een kunststof staafprofiel met structuur. Hierdoor is de fotokader niet te onderscheiden van echt hout maar is wel voordeliger. Het profiel is...
vanaf € 6,99
Houten fotokader Linea wit
Houten fotokader Linea wit
Fotokader Linea is een klassieke houten fotokader met een gemiddeld breed profiel. De vorm inclusief het subtiele lijntje zorgt voor een mooie uitstraling. Productkenmerken Deze kader kan zowel verticaal als horizontaal worden...
vanaf € 5,50
Linea zwart houten fotolijst
Houten fotokader Linea zwart
Fotokader Linea is een klassieke houten fotokader met een gemiddeld breed profiel. De vorm inclusief het subtiele lijntje zorgt voor een mooie uitstraling. Productkenmerken Deze lijst kan zowel verticaal als horizontaal worden...
vanaf € 5,99
houten fotolijst linea taupe
Houten fotokader Linea taupe
Fotokader Linea is een klassieke houten fotokader met een gemiddeld breed profiel. De vorm inclusief het subtiele lijntje zorgt voor een mooie uitstraling. Productkenmerken Deze lijst kan zowel verticaal als horizontaal worden...
vanaf € 5,50
houten fotolijst linea lichtbruin
Houten fotokader Linea lichtbruin
Fotokader Linea is een klassieke houten fotokader met een gemiddeld breed profiel. De vorm inclusief het subtiele lijntje zorgt voor een mooie uitstraling. Productkenmerken Deze lijst kan zowel verticaal als horizontaal worden...
vanaf € 5,50
Aluminium fotolijst - Lumi Pro zilver
Aluminium fotokader - Lumi Pro zilver
Zoek je een stijlvolle strakke fotokader die past bij tal van foto's? Dan is aluminium fotolijst Lumi Pro een fotokader die daarbij past. De aluminium fotokader is 3cm breed en is voorzien van een roomwit passe-partout. Alle maten zijn...
vanaf € 9,99
Aluminium fotolijst - Lumi Pro zwart
Aluminium fotokader - Lumi Pro zwart
Zoek je een stijlvolle strakke fotokader die past bij tal van foto's? Dan is aluminium fotokader Lumi Pro een fotolijst die daarbij past. De aluminium fotokader is 3cm breed en is voorzien van een roomwit passe-partout. Alle maten zijn...
vanaf € 9,99
aluminium fotolijst zilver
Aluminium fotokader - Lumi - zilver
Een fotolijst met een brede toepassing dat is deze aluminium fotokader Lumi. Het slanke profiel is 9mm breed, wat dit een subtiele fotokader maakt. De kwaliteit is zeer goed door het gebruik van hoogwaardig aluminium in combinatie met...
vanaf € 7,99
aluminium fotolijst zwart
Aluminium fotokader - Lumi - zwart
Een eenvoudige fotokader van zeer hoge kwaliteit, dat is deze aluminium fotokader Lumi. Het profiel is 9mm breed waardoor dit voor een subtiele omlijsting zorgt. Het gebruik van hoogwaardig aluminium in combinatie met helder glas, maakt...
vanaf € 7,99
aluminium fotolijst wit
Aluminium fotokader - Lumi - wit
Een fotolijst met een brede toepassing dat is deze aluminium fotokader Lumi. Het slanke profiel is 9mm breed, wat dit een subtiele fotokader maakt. De kwaliteit is zeer goed door het gebruik van hoogwaardig aluminium in combinatie met...
vanaf € 7,99
Houten fotolijst Essenza zwart
Houten fotokader Essenza zwart
Fotokader Essenza is een alleskunner van een houten fotokader met een neutraal profiel. De breedte van het profiel maakt dat deze kader een brede toepassing heeft. Productkenmerken Deze kader kan zowel verticaal als horizontaal worden...
vanaf € 6,50
Houten fotolijst essenza bruin
Houten fotokader Essenza bruin
Fotokader Essenza is een alleskunner van een houten fotokader met een neutraal profiel. De breedte van het profiel maakt dat deze kader een brede toepassing heeft. Productkenmerken Deze kader kan zowel verticaal als horizontaal worden...
vanaf € 6,25
houten fotolijst essenza wit
Houten fotokader Essenza wit
Fotokader Essenza is een alleskunner van een houten fotokader met een neutraal profiel. De breedte van het profiel maakt dat deze kader een brede toepassing heeft. Productkenmerken Deze kader kan zowel verticaal als horizontaal worden...
vanaf € 6,25
Fotolijst nervi wit
Houten fotokader Nervi wit
Fotokader Nervi is houten fotokader met een profiel dat 20mm breed en 13mm hoog is. Hiermee is het een gemiddeld breed profiel. De nerfstructuur op dit profiel zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Productkenmerken Deze kader kan zowel...
vanaf € 5,99
houten fotolijst nervi zwart
Houten fotokader Nervi zwart
Fotokader Nervi is houten fotokader met een profiel dat 20mm breed en 13mm hoog is. Hiermee is het een gemiddeld breed profiel. De nerfstructuur op dit profiel zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Productkenmerken Deze kader kan zowel...
vanaf € 5,99
Nervi Taupe
Houten fotokader Nervi taupe
Fotokader Nervi is houten fotokader met een profiel dat 20mm breed en 13mm hoog is. Hiermee is het een gemiddeld breed profiel. De nerfstructuur op dit profiel zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Productkenmerken Deze kader kan zowel...
vanaf € 5,99
1 2 3 4 5 van 5

Vragen? Neem gerust contact met ons op +31 85 7731950